K-IDOLS

Actually aku ni die hard kpop fan zaman golden kpop era dedulu (2009-2013). Sekarang pun minat tapi dah pandai pilih mana lagi penting dalam hidup. Hahaha. Tapi aku tak rasa nak delete page K-Idols ni sebab why not appreciate that former fan girl feeling? Sekarang pun, kalau dengar lagu kpop dedulu, huish nostalgic habis. Layan je laa.
Kalau berkenan, klik nama group diorang untuk dapat lebih informasi tentang group pilihan korang. Klik jangan tak klik.

SHINEE
TEEN TOP
X-5

STALK&FOLLOW