Friday, January 3, 2014

Happy 2014

0 사랑

Hi hello,
Selamat tahun baru kepada semua. :)

Hahah. Well, biasalah. Bila tahun baru, ni lah entri common semua orang kan? Tapi takpe lah. Tak kisah. Sebab dah lama sangat tak update blog, so teruskan je lah. Hmm... tapi cepat betul waktu berlalu. Hari ni pun dah 4 januari. Hari tu aku cuti, Christmas Break about 2 weeks. So, minggu pertama aku pergi ke London. Haa, yang tu aku cerita nanti eh. Minggu kedua, stay Besancon je.

Idk, rasa macam malas je nak update. Eh bukan. Keinginan tu ada, tapi aku lemah sikit bab bab update entri sebab sekali aku menaip, lebih sejam. Hahah. Entah kenapa tapi kenyataannya memang macam tu. Tapi sekali aku rajin, jangan mengeluh kalau ada 2 3 4 entri panjang dalam masa satu hari. hihi.

Alors, sempena tahun baru ni.... apa azam aku eh? Mungkin aku nak lupakan orang orang yang dah patahkan hati aku and teruskan hidup. Itu paling utama kot. Yang tu duniawi lah. Kalau akhirat, aku nak perbaiki ibadat aku and sentiasa ingat kematian. Tak guna cakap banyak kat sini kan. Yang penting aku kena usaha selesaikan azam aku. Insya Allah.

Bisous,
Mimoi.

STALK&FOLLOW