Sunday, April 7, 2013

Unpublished post (PLKN)

Hey. Sekarang aku still kat kem plkn padang Kacong. Aku online guna handphone je ni. Hehe. Saja je nak update 'terbaek dari ladang' lah sangat kan. Well alhamdulillah sekarang aku masih hidup. Ngehehe. Fyi, kat sini tersangatlah berbeza daripada apa yang aku bayang selama ni. Bukan apa, dulu dalam fikiran aku, hidup di Plkn ibarat tentera but actually it's not THAT BAD. Seriously. Macam mana aku nak cakap eh? It's like kau duduk asrama. Tapi kepala otak korang tak serabut macam dekat sekolah. Kat sekolah kena fikir pasal homework, study and whatsoever. Here, nope!

Kat sini aku terpilih jadi ketua kompeni which is something yang aku rasa very very the impossible. Why? Because I tak pernah jadi ketua before this. Eh pernah jadi ketua dorm Dendrobium 4 tapi tu pun sebab takde orang nak pikul tanggungjawab at that time. -_- haihh. *tetiba teringat kisah lama. Haha.

_________________________________________________________________________________


Hahah. Sebenarnya entri kat atas ni aku karang guna handphone. And aku tak tahu kenapa aku tak publish. Kononnya terbaik dari ladang lah kan? Tapi kalau tak publish masa tu aku rasa sama je. Bhahaha. Nanti lah. Aku sambung kisah kat PLKN lain kali ye? :D

No comments :

STALK&FOLLOW