Saturday, December 31, 2011

Welcome 2012

Wah wah wahhh. Selamat Tahun Baru anda anda semuaaa :) . Dah masuk tahun baru dah kita ni eh? Terbaik!! Aku pun tak sangka tahun ni (2012) aku dah 17 tahun and aku merupakan salah sorang SPM victim. HAHAHA-HA! Well, it's not funny. And it's not something to be proud of like seriously! Takut bangat dehh. Tapi apa kan daya. Aku perlu lupakan segala benda yang tak penting atau yang tak berapa penting atau yang kurang penting.

All I have to think now is SPM. SPM SPM SPM SPM SPM. 3 huruf ni menghantui aku doe. HAHA. Btw, korang pulak macam mana? Dah meningkat tua? Hehehee. Sambil sambil kita fikir tentang umur kita, fikir fikirkan lah jugak umur ibu bapa kita. Diorang pun dah semakin berumur. So, jaga lah mereka dengan sepenuh keihklasan yang ada. Alright? Aku harap korang panjang umurr.

Btw, korang ingat lagi tak movie ni? Dia cerita tentang KIAMAT 2012. Err, takut tak takut tak? Aku rasa tak perlu lah takut. Eh tak. KIta perlu takut tapi jangan lah takut sebab movie ni. Kalau dia tak buat movie ni pun, memang dah terang lagi ber-torchlight kiamat akan berlaku and lebih teruk daripada ni. So, lebih baik kita sendiri, masing masing bersedia. Kann? Semoga kita dapat berhijrah daripada buruk ke baik dan baik ke lebih baik.

Sebelum aku habiskan post ni, marilah kita enjoy bunga api ni--
-- walaupun ia tak bergerak. HAHAHA. PANG PANG PANGG! *siap dengan sound background lagi. HAHA

ithinkthatsallfromme,
withthatithankyou.

No comments :

STALK&FOLLOW