Friday, July 29, 2011

♥ Nakhon Si Thammarat [Day 1] ♥

Nak kongsi cerita boleh? Ni kisah saya pergi Thailand hari tu. Rombongan sekolah SESERI & ASIS untuk program pengantarabangsaan whatsoever. So, ada pics skali. Please jgn ter-annoyed :)
 3 Julai 2011 (Ahad)

Pergi LCCT pukul 8 pagi.
Memang sempat ambik gambar kan?
Breakfast di Marry Brown
and FLY!!!!
Bila sampai je kat sana, kami naik bas yang disediakan oleh pihak 
PCC (Princess Chulabhorn College).
Kami dibelanja makan di sebuah restoran halal. Tapi tak sedap.
After lunch, kami sambung perjalanan ke PCC.
Bila dah sampai, kami berkumpul di Muchalin Room 
for a welcoming speech.
Sekolahnya tersangat sangat sangat besar, seryesly! =.="
Kami pergi ke hadapan dewan yg dipanggil SPORT CENTER.
Kami dikelilingi oleh 60 pelajar Thailand.
Mereka adalah buddy2 kami. So sweet.
Setiap orang dapat 2 buddy.
After that, kami dibawa ke dorm oleh buddy-buddy kami.
Pada malamnya pula, after dinner, kami ada buddy activity!
Dan ini buddy saya! Pond (kiri) & On (kanan).
Ada yang sukarela nak cuba game yang diajar, iaitu Jippy Jib!
Ada jugak yang kena denda. Dendaannya ialah..... DANCE!
Cukup lah untuk hari pertama. Then, balik dorm and terus tido!

No comments :

STALK&FOLLOW