Friday, December 10, 2010

Black People :)

Oprah Winfrey ; I adore her :)
Hai! Semua sihat? Bagus bagus. Semoga smart reader kids saya ni happy sokmo ye? Kenal Oprah tak? Suppose you know la ek? Alaaa, yang dalam channel DIVA ; The Oprah Winfrey Show. I loove that show~ ♥

Back to the title. Apa pendapat korang tentang orang hitam? I mean, African or American-African whatsoevers? Mesti ada yang tak suka kan? Alaa, biasa la tu. Yalah, kat Malaysia ni pun, kalau orang tu gelap sikit, terus taknak kawan. Macam saya la! Sejak saya kawad, hitam! I hate myself. HAHAHA. See?

Tapi, rasanya jangan underestimate diorang sangat. At least, diorang gelap, diorang jutawan kan? And...yang penting gelap bukan sebarang gelap you know? They are BEAUTIFUL! Seriously! Tak percaya??

Tyra Banks : A professional model
Beyonce Knowles with a beautiful voice
Rihanna (What's My Name?)
Alicia Keys (bukan adikberadik Key)
See? Diorang cantek, kan? <3
Susahnya google gambar diorang. Seksi seksi sekali!

4 comments :

aNnE said...

nk tyra banks.hehe

Mimi ! said...

hehe jangan! nanti kekasih dia marah. haha

AmyZana said...

they're hot..huhuhu
hey! im not les k?

Mimi ! said...

Amy : memang hawt semuaa! Saya pun tak lesb. haha

STALK&FOLLOW