Wednesday, December 8, 2010

ACOUSTIC.

seulong . bullasaeyo? . shin sekyung . minhyuk . jonghyun  
Halo every dead body! Haha okay, agak rude di situ. Sepak bontot, jom? (tanakkk!) Aku sangat suka bila dapat tahu tentang cerita ni: Acoustic. Yeah, dah lama dia announce, tapi tak tahu la dah keluar ke belum. Kalau dah, aku nak tengok la kan? Drama Sungkyunkwan Scandal pun dah nak abes. Dalam KBSW.

Apa yang best tentang cerita ni? Haa yang tu la korang kena tau! Minat musik tak? Filem ni berasaskan musik tau? Tapi kisah dia camne pulak? Haaa yang tu tatau! keke just google "acoustic korean movie". Then jumpa la yang watch online or download movie. So~ tengok dulu! Baru la tau kisah dia, tak gitu?

Actor dia sangat hawt oke? Tu yang suka sangat tu. Minhwan Minhyuk and Jonghyun from CNBlue, plus Seulong from 2AM. Memang menepati cita taste aku, tahu? Yep, i loyke them the most in their group! Ok whatever. Btw-- actress dia pulak, Shin Sekyung. Ingat tak? Alaaa, aku pernah post kat SINI. Dia pacar Jonghyun from SHINee :) 

Teehehe, apa lagi? Joms! Kita nonton yukk! <3 Bye bye

No comments :

STALK&FOLLOW