Wednesday, December 15, 2010

The Biggest Loser Asia 2

2 사랑
Nai (right. wearing red tee)
Anda tengok ini rancangan? Best sangat. But my mom always complain, kenapa perlu tengok diorang sedangkan aku tak gemuk. Haha my answer is, "sebab aku tak gemuk la aku nak tengok". Betol tak? But hey, aku tak cakap depan mak aku camtu la~ haishh!

Hari ini (Tuesday 141210), finale!! I was like REALLY excited! Mujur abah tido, kalau tak, dia mesti tengok WWE. HAHA Kenapa excited sangat? Guess what??? Sebab one of the finalist is freaking HANDSOME. He looks exactly different than before! Woahh, amazed. Mahu kenal??

- - Nai - - Raj - - Genghis - -
(The finalists.)
Agak agak yang mana hero? Haha. Yeah, yang paling handsome la. Of course Nai! He's from Thailand. :D Saya sukaa dia. Tapi kan~~ Mr Black Raj yang menang tahu? That evil dont-hate-the-player-but-hate-the-game yang menang. T-T my Naiii.... Sumpah, depress gile bila Nai kalah. Ohh tuhan. Is this real world? I mean, why should bad people win? Huhh tapi apakan daya. Hanya 1kilo!! Kalau Nai turun 64kg, dia akan menang. Tapi...63. Penimbang jahattt! 

Time masih berisi dulu :)
Haha aku dok membebel sorang sorang. Tiba-tiba je rasa nak pergi FB Biggest Loser. WOAH! Penuh kutukan untuk the winner. Haha aku ingatkan aku sorang je anti raj. Bukan anti ape punn. Sebab dia main dengan jahat and banyak muslihat. Yalah, tapi dia menang bukan sebab undian sape sape pun, atas usaha dia sendiri an? But yeah. He got 100k U$ dollar but he got like tons of antis. HAHA Even Nai tak dapat pape, he got millions of Asian fans. Harap-harap dia jadi model. Well, Marion (the host) pun cakap he's a model! Kekeke He shud be!

I could see TWO models here. tehee
Frustration. Please add one more kilo! :(

Tu je untuk tatapan korang ye? Nai~ semoga you tak frust! Keke :)

Friday, December 10, 2010

Black People :)

4 사랑
Oprah Winfrey ; I adore her :)
Hai! Semua sihat? Bagus bagus. Semoga smart reader kids saya ni happy sokmo ye? Kenal Oprah tak? Suppose you know la ek? Alaaa, yang dalam channel DIVA ; The Oprah Winfrey Show. I loove that show~ ♥

Back to the title. Apa pendapat korang tentang orang hitam? I mean, African or American-African whatsoevers? Mesti ada yang tak suka kan? Alaa, biasa la tu. Yalah, kat Malaysia ni pun, kalau orang tu gelap sikit, terus taknak kawan. Macam saya la! Sejak saya kawad, hitam! I hate myself. HAHAHA. See?

Tapi, rasanya jangan underestimate diorang sangat. At least, diorang gelap, diorang jutawan kan? And...yang penting gelap bukan sebarang gelap you know? They are BEAUTIFUL! Seriously! Tak percaya??

Tyra Banks : A professional model
Beyonce Knowles with a beautiful voice
Rihanna (What's My Name?)
Alicia Keys (bukan adikberadik Key)
See? Diorang cantek, kan? <3
Susahnya google gambar diorang. Seksi seksi sekali!

Wednesday, December 8, 2010

ACOUSTIC.

0 사랑
seulong . bullasaeyo? . shin sekyung . minhyuk . jonghyun  
Halo every dead body! Haha okay, agak rude di situ. Sepak bontot, jom? (tanakkk!) Aku sangat suka bila dapat tahu tentang cerita ni: Acoustic. Yeah, dah lama dia announce, tapi tak tahu la dah keluar ke belum. Kalau dah, aku nak tengok la kan? Drama Sungkyunkwan Scandal pun dah nak abes. Dalam KBSW.

Apa yang best tentang cerita ni? Haa yang tu la korang kena tau! Minat musik tak? Filem ni berasaskan musik tau? Tapi kisah dia camne pulak? Haaa yang tu tatau! keke just google "acoustic korean movie". Then jumpa la yang watch online or download movie. So~ tengok dulu! Baru la tau kisah dia, tak gitu?

Actor dia sangat hawt oke? Tu yang suka sangat tu. Minhwan Minhyuk and Jonghyun from CNBlue, plus Seulong from 2AM. Memang menepati cita taste aku, tahu? Yep, i loyke them the most in their group! Ok whatever. Btw-- actress dia pulak, Shin Sekyung. Ingat tak? Alaaa, aku pernah post kat SINI. Dia pacar Jonghyun from SHINee :) 

Teehehe, apa lagi? Joms! Kita nonton yukk! <3 Bye bye

STALK&FOLLOW