Thursday, November 4, 2010

Malaysia.truly.Asia

0 사랑

Pernah lihat video ni? Pernah dengar lagu ni? Kat Discovery Channel ada! Seryes, tak tipu. First Mr Muscle Miss Mimi tengok, ingatkan promote negara laen? Sebab model dia white. Ape daa. Tapi saya suka sangat. Dengan suara dia yang smooth gitu, rasa cam nak visit Malaysia lahh. Gila. Padahal dah tinggal di Malaysia. HAHA relax lah. I love it~~ Malaysia Truly Asia!

Btw, saya nak seluar ni, boleh? Daddy, i need your Credit card! ^^" 

gomo.Kelate.gomo

0 사랑
Ahaha. Sepatutnya dah lama entri ni perlu dikeluarkan right? Ape la mimi ni. But its okay. Takde masalah. Btw, 7hari bulan ni... ulangtahun kekalahan Kelantan tahun lepas. HAHA takpe takpe. Kelantan sudah menang! Gomo Kelate Gomo!

Sebenarnya, bila tiba musim bola ni... saya paling sukaa semangat orang Kelantan. (dlm msa yg sma m'bncinya). Benci? Kenapa? Sebabnya-- dorang ni suka bebenor buat masalah. That's why orang luar cakap "Orang Kelantan Garang".  Pfftt! Mana ada! Mimi tak garang punn? ^^ Kan3? Cepat MENGAKU!

Walaupun begitu, Kelantan tetap Kelantan. And... apa pula yang Cik Mimi suka tentang spirit gKg? Bwa! Look at these~







HAH! That's why. Banyak-banyak kereta tu rasanya otw ke KL tuu. I loyke~ eventhou saya tak pasang satu pun bendera Kelantan kat umah saya. Muahahahaha

STALK&FOLLOW