Tuesday, June 22, 2010

Spain! Spain! Spain!

Korang korang tengok World Cup tak? hehe aku pelik ah. Terasa juga demam bola. HAHA padahal tak minat bola sangatt. Seryes, time besar besar camni bari aku rasa cam WOW! Ada elektrik mengalir dalam vena cava. Semangat bola tu penting~ xD

Time kelab kelab cam MU, Chealsea, Liverpool whatsofussingever...memang aku tak layann kot. Time EURO and World Cup camni baruu best! Entah kenapa, aku sokong ESPN! Spain spain spain forever. Sebab aku minat David Silva. Fernando Torres pun!

Hehe, semalam aku bangun dalam kul230 pagi sebab nak tengok ESPN vs HON. Then, BUSTED ngan ibu aku. HAHA memang lucu. Mulanya mak aku tak marah pun, cuma sebab aku susah nak bangun pagi tuu yang mengamuk sakan tuu. Adoiii


Siapa siapa yang perasan, Chile menang dalam semua perlawanan. Mula mula ngan Honduros kot, then ngan Suitz. Okayy, Spain dah kalah ngan Suitz, tapi Suitz pulak kalah ngan Chile. Jadi ternyatalah Chile ni pasukan yang kuat. So, aku takut ah Spain kalah nanti nak lawan ngan Chile 26hb nanti. Good Luck!!


Nak cakap camne eh? Aku memang sukaa Sepanyol. Eh, bukan! SAAAAAAAAAAAAAYAAAAAAAAAAANG SPAIN! Kalau boleh, nak jersey diaa. Anybody? Free? Number 21 please...thanks. HAHA macam la ada sponsor. Semua cam "LIKE I CARE?".

Okay, merapu sudaa. So, apa matlamat aku tulis post ni? Mungkin ada yang kisah, ada yang tak nak ambil tahu atau semuaa tak nak tahu, takpe. Aku tak kisah, seryes. Aku hanya nak bagi tahu, yang ILOVESPAIN! ILOVESPAIN! ILOVESPAIN! ILOVESPAIN!

1 comment :

Nazatul shima said...

dak kecik ni minat gk bola rupenye ye..ehehe..

STALK&FOLLOW