Thursday, May 20, 2010

Galah Panjang aka COH

0 사랑
Hehe baru petang tadi aku ke sekolah. Aktiviti Sivik pemendenye aku tatau. Tapi yang penting aktivitinya ialah... main Coh ni. HAHA Aku memang takde pengalaman main mende ni. Memang ZERO. Cara pun tatau.

Tapi beberapa hari sebelum mende ni diadakan, kawan aku ada tunjuk sikit-sikit peraturan peraturan dia. Okay,,.. still tak memahaminya kan. HAHA

Tadi aku and kawan kawan (KITA) participated. Lawan pulak dengan juara. Adoih, awal awal suda kalah. HEHE tapi seryes ni, KITA tak kisah kan? Sebab mende ni sangat sangat lah memorable buat kami.

Kita takde pengalaman. Kirenye cam ni first time kitorang try, tapi memang happening gila. Time team yang mula-mula main, cam sunyi je. Tapi datang je kitorang, WOW! eceyh (kononnye)

Tapi yang lucunya, sempat lagi kawan aku, Miyah wat lucu. Dalam permainan, kitorang kalut2, tapi dia sempat bercerita dengan gayanya sekali.
"Saya ada sebiji epal yang sangat besar. Saya potong kasi dua. Tiba-tiba datang seekor burung helang yang mematuK! mematuK! epal saya. Saya dah takde epal lagi."
HAHAHA sampai penonton penonton pun ketawa. Yang laen, Dilah cakap hey, babi terbang! Then competitor kitorang cakap, tak peduli~~ (dengan gaya juga). HAHA tadi memang best.

Saya tak akan lupa. K.I.T.A tak akan lupa kan?

STALK&FOLLOW