Monday, March 29, 2010

Seems like fun



Kebetulan budak ni ada, Basyir.
Dia adik balqis. (sepupu aku juga)
Oleh sebab dia pakai baju merah,
sepupu2 yang laen pun tukar baju.
Kononnya nak sama.

| Alif | Basyir | Syafeq |
Sampai lah jadi macam ni. HAHA
Basyir tak nak join sekali,
tapi afta bagi bola, terus diam.

Ahaha. lucu sangat tengok gambar ni.
Alif, yang tengah tu,
rapat sangat ngan Balqis.
So, balqis nak join sekali snap2.
Tapi tak boleh la.

Oleh itu, aku ambil jugak gambar dia.
Kesian pulak. KAH3
Tapi aduhai, over pulak dah.

Sambil2 budak2 nakal maen,
sambil2 tu aku snap2 photo.


Konklusinya :
  • Comel atau pun tak, budak2 tu still mencuit hati.
  • Jarang2 spend time cam ni kan best?!

No comments :

STALK&FOLLOW