Thursday, January 7, 2010

The School, RETURN !

#1 of all, HAPPY NEW YEAR !

[Agak panjang. Tapi... sabar itu separuh daripada imann]

Ahh, tak sabar nak tunggu Chinese New Yeah! Sebab nak makan buah limau manis. HEHE tak salah kalau tunggu kan? Aku tak online seminggu. Dan akanku online weekly je. Or mothly. Not daily. Sebab tahun ni saya PMR. Saya nak jadi budak baik. Ok la tu kan?

Saya ke sekolah. Sunyi la kat sekolah. Previous form5 dah tiada. Saya rindu anda semua. Kak Jihah, miss you! (K.Nurul, jgn jeless xD) Fariz form4 pun dah takde, pindah. Dia Smart Ranger. Aku pun sama. Kira mate juga la ni. Dia pindah and kami rindu dia! (jgn fkir mnde laen. bkn kekasih. nonono.) Tapi aku dengan dia kira rapat jugak la. Sikit je. Tak banyak. xD

Hmm, minggu pertama... rasanya dah banyak homework yang aku kumpul. Tapi aku kan budak baik! around 1/4 je yang dalam proses~ kot! Result exam akhir tahun lepas? Aku nombor 1! gila! Aku tak nak! Nanti cikgu ingat aku pandai. Eh eh, kalau tak bersyukur, tuhan tarik balik ek? Ya Allah, aku bersyukur. Saya nak 9A PMR nanti.

Start hari pertama lagi, aku nampak pelajar hensem ponteng kelas. Ada ke patut? Harapkan muka je good-looking. (membongkarkan rahsia disiplin sekolah, xDD). Ya Allah, berilah mereka petunjuk!

Dalam kelas, ada yang pindah dari kelas ke-dua. And ada yang keluar ke sana. Kira exchange la ni. Irf**, antara yang paling bising dalam kelas dah keluar. Agak sunyi tadi. Tapi kesian jugak. Mesti Alia shock an? xD

Hmm seperti biasa, tahun baru - azam pun baru. Aku nak tumpu sepenuh perhatian untuk PMR nanti. Sama je macam orang lain, belajar bersungguh-sungguh. Bezanya buat atau tak je. Aku harap aku buat. Dari dulu, setiap tahun sama je azam. But tak terlaksana je. Mimi lazy. Now no more! Itu saja lah!

p/s : No more [space] and [dot] and [space] . malas aku ! ramai yang buat ! then , aku dianggap copycat pulak ! Padahal dia sama je . =PPP

1 comment :

alia said...

yea.yea.yea
kjut la jgk i**** turun kelas .
spo lg hok naik?

STALK&FOLLOW